Bestyrelsen for Fælleslisten

Bestyrelsen lytter til borgerne

Den nuværende bestyrelse for Fælleslisten Ikast-Brande, arbejder for at de to medlemmer i Byrådet har optimale betingelser for deres virke. Efter de første år med masser af medvind, har Fælleslisten de senere år oplevet en tilbagegang. Både blandt medlemmer, vælgere og endeligt antallet af byrødder. Det blev derfor besluttet på generalforsamlingen i 2018, at Fælleslisten skal være mere synlig, formulere klarere holdninger og vise borgerne og vælgerne hvorfor Fælleslisten stadigvæk er vigtig i vores lokalpolitik.

Bestyrelsen er bredt repræsenteret i Ikast-Brande Kommune og det giver os indsigt i hvad der sker i alle kroge af kommunen af både stort og småt.

FLs byrådsmedlemmer deltager typisk i de fleste bestyrelsesmøder og giver bestyrelsen indsigt i deres daglige arbejde i byrådet. Dialog er vigtig for bestyrelsen, med medlemmer og med byrådsmedlemmerne.

For borgerne

Vi vil samle kommunen og lytter til alle røster der kommer frem. Det er vigtigt for os borgernes meningen og ønsker bliver hørt, således at vores to medlemmer af byrådet kan tage dette med i deres daglige arbejde – og ikke mindst – til budgetforhandlingerne. 

Kontakt os gerne

Du er til hver tid velkommen til at kontakte os for at komme med input, ris eller ros. Alle henvendelser bliver behandlet i fuld fortrolighed.

Du finder kontaktformularen her

Bestyrelsen 2020-21

Formand

Jette Harrild

Næstformand 

Mads Ruglykke

Kasserer

Minna Mikkelsen

Sekretær / Webmaster

Anja Norn

Kontakt: an@brande.dk

Bestyrelsesmedlemmer

  • Henning Berg
  • Preben Andersen
  • Jette Harrild
  • Jan Lorentzen
  • Axel Månsson
  • Lasse Haahr

Suppleant

Ole Deigaard

Revisor

Preben Christensen

Revisorsuppleant

Keld Ruglykke