Henrik Boelsgaard

Alder: 50 år

Bopæl: Blåhøj

Civilstand: Gift – 4 børn

Jeg er indfødt Brandit, men bor i Blåhøj, gift med Lisbeth og har 4 børn.

Selvstændig og har firmaet Boelsgaards Service og arbejder med special fældning af træer. Og vi har også Blomsterbutikken skattekisten i storgade, som min kone driver.

Min baggrund

Jeg begyndte mit arbejdsliv i hønsehuset hos Aksel Månsson, senere blev jeg soldat ved Prinsens Livregiment  i Viborg, har været udsendt et antal gange, og jeg er stadig tilknyttet forsvaret. Derudover har jeg haft andre jobs bl.a. på Brandtex og som lastbilchauffør.

Jeg er arrangeret i Veteran støtten og har stort kendskab til hvad der rører sig i de kredse. 

Politik

Jeg vil gerne gøre en forskel – jeg vil gerne være de mindre samfunds stemme og arbejde for mere at alle bliver hørt. Men også arbejde for at hele IKB bliver et godt sted at bo og arbejde.

Jeg har en handicappet datter og har derfor også et stort kendskab til handicap området, og de udfordringer familier med handicappede børn kan have. Via mit arbejde har jeg også en del kendskab til teknik og miljø-området og har interesse for det område.

Jeg vil også arbejde for at kommunen får en veteran-politik. så vi kan støtte op om tidligere udsendte og deres familier som kan have det svært.