Højlunds Forsamlingshus

I Fælleslisten glæder vi os til at byde jer velkommen i Højlunds Forsamlingshus mandag den 1/11 kl.19.00.

Det bliver en aften, hvor politikerne ikke skal levere lange indstuderede indlæg. De skal derimod forholde sig til spørgsmål fra salen. Debatten bliver styret af Nikolaj Lund, der har været lærer på Brande Højskole siden 2015. Nikolaj er journalist og historiker af uddannelse, men af sind og på cv’et er han engageret højskolelærer.

Debatten bliver struktureret sådan, at gæsterne kommer med forslag til emner. Når et  emne bliver debatteret, kan politikerne tage plads på en scene med 10 stole. Når et nyt emne kommer på banen, bliver der skiftet ud blandt politikerne på scenen.

Nikolaj har fået til opgave at sørge for, at der bliver konkret på spørgsmålene. Han har fået lov til at styre runderne med hård hånd, så vi når omkring så mange spørgsmål som muligt.

Tidsrammen for debatten er 2 timer inklusive en pause, hvor Brande Højskole byder på en kop kaffe.

Mere om Nikolaj:

Mit navn er Nikolaj Lund. Jeg er 39 år, far til Maj på 4 år. Aarhusianer opvokset i Tyskland indtil 4. klasse. Af uddannelse journalist og historiker, men af sind og på cv’et højskolelærer. Jeg har været på Brande Højskole siden foråret 2015, hvor jeg primært underviser i Dansk, Samfundsfag og div. valgfag om historie. I min fritid er jeg kolonihave-entusiast, quiz-fanatiker og bodega-connoisseur. Og så kan jeg huske teksterne til forbavsende mange sange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.